Pella Hedeby
Jag jobbar som inredare och stylist med såväl kommersiella uppdrag som hemmiljö. På bloggen delar hon stiltips och moodboards tillsammans med behind the scenes från jobb, pågående hemmaprojekt och trädgårdsdrömmar. Att uppnå en hållbar livsstil i samklang med en tilltalande estetik är det övergripande målet.
Annons

Slow Emotions


 
Åh, fredag igen. Jag vill så gärna leva som jag ”lär”. Stanna upp och njuta lite mer på vägen. Men just nu är tempot maxat – och så galet kul samtidigt så jag vill inte trycka på stoppknappen (även om det emellanåt känns som om jag är inne i en torktumlare).

Annons

Försöker ändå påminna mig om njutet och att nypa mig i armen. För på så många sätt är det återigen en dröm att få jobba med det man verkligen gillar och därtill med personer som man verkligen gillar! Summerar veckan med att den inte är så Slow som jag önskat. Men mitt mindet räddar mig från den negativa stressen och ger verkligen energi. Tack morgonyoga för det!
Och nu gäller det verkligen att ta med sig god energi in i höstmörkret. Jag känner redan hur jag drar mig längre på morgnarna. Men så fort solen tittar fram så lättar sinnet! Som nu. Njut fredagen och helgen!
Go Slow. Kram!
Moodboard from our @slow_emotions_project. Image sources 1 Aiayu, 2 Miriam Walfridsson, 3 Deiji Studios, 4 och 5 Ask og Eng, 6 A Merry Mishap, 7 Studio Anouk B, 8 Mood from precious blogpost- Enough, 9 Delcourt Collection, 10 Styling for Bemz, photographer Sara Medina Lind, 11 Vipp, 12 Shepards Bush House by Al-Jawad Pike Architcths

Annons

Dela på:
Laddar
https://stilinspiration.residencemagazine.se/soothing-neutrals/