Pella Hedeby
Jag jobbar som inredare och stylist med såväl kommersiella uppdrag som hemmiljö. På bloggen delar hon stiltips och moodboards tillsammans med behind the scenes från jobb, pågående hemmaprojekt och trädgårdsdrömmar. Att uppnå en hållbar livsstil i samklang med en tilltalande estetik är det övergripande målet.
Annons

Simple white bedding

Den enkla vita bäddningen är för alltid en favorit. Och i denna gråa decembermånad är det så vitt och stämningsfullt det blir. Fick en tidig julklapp med sängkläderna Naked från Ogland. Avskalat enkla utan onödiga sömmar, tillverkad i Percale av biodynamiskt odlad bomull. Sov som små grisar första natten och kunde fånga dem i decembers enda soltrålar som letade sig in här i helgen. Har även fått möjlighet att testa deras ”Beauty Pillow Case” tillverkat i mullbärssilke. Jag får återkomma med utvärdering när jag sovit med det någon vecka. Så får vi se om det ger någon aksungeeffekt. Att det är overkligt mjukt mot huden kan jag redan skriva under på…

Annons

Annons

Komplettering till inlägget. Har fått så många frågor om vår sänggavel. Så här hittar ni länk till inlägg med mer info om den. Numera omklädd i ett måttbeställt överdrag i samma tyg som på sängkappan. Tyget heter Ponza från Astrid.

Hej vintersolen. Såå efterlängtad.

2 kommentarer till “Simple white bedding”

 1. Christina Gbg skriver: 21 december, 2020

  Fullständigt älskar det. Och ljuset.
  Mitt sovrum är i ”fel” riktning.. har jag tänkt, men vafalls.. Varför har jag tänkt på det viset. Jag har ju morgonljus! På det vita fina lakan. Vilken lyx jag ser framför mig. Tack för all inspiration, Pella!

  Tror det bli en julklapp till mig själv.. sovrums-behör, fastän det får ta sin tid. Ska rensa bort och tillföra bara det som behövs. Ja.. och ha en fin jul. Gott nytt!


  1. Pella Hedeby skriver: 22 december, 2020

   Magi. Precis så. Kram!


Dela på:
Laddar
https://stilinspiration.residencemagazine.se/nomad/