Pella Hedeby
Jag jobbar som inredare och stylist med såväl kommersiella uppdrag som hemmiljö. På bloggen delar hon stiltips och moodboards tillsammans med behind the scenes från jobb, pågående hemmaprojekt och trädgårdsdrömmar. Att uppnå en hållbar livsstil i samklang med en tilltalande estetik är det övergripande målet.
Annons

On my mind.

A silent statement. My mood for a new interior this autumn.

STIL_INSPIRATION_Silent_Statement

Just nu skissar jag på en inredning för ett jobb inför hösten. Inspirationen kommer från Japan, en lågmäld ton. Harmoni och känslan av att vilja vara.

And Traditions stol In Between utgör en grafisk kontrast mot den gråbeigea skalan. De frostade glaslamporna Lantern från New works är nya favoriter. En uppdaterad version inspirerad av traditionella rislampor. Drömmöbeln – Faye Toogood´s Raw Roly poly chair, som en inbjudande skulptur. Vackra nyanser i det oblekta handgjorda pappret från Mimou. Hasami porslin från Typeo, soffa Palo från Hem och Japansk kvast i rishalm från Artilleriet.

Annons
Annons

Safari Daybed
Även dagbädden finns hos Artilleriet. Den svarta versionen av den fina Safari daybed. Jag gör just nu ett DIY försök med min egen textil. Svart färg i tvättmaskinen – as we speak… 


Kalkfärg i en lite jordigare skala för en varm inramning.

Annons


Och sängkläder i mjuk tvättad bomull…

The silent statement. To be continued…

Dela på:
Laddar
https://stilinspiration.residencemagazine.se/the-stories-they-make/