Pella Hedeby
Jag jobbar som inredare och stylist med såväl kommersiella uppdrag som hemmiljö. På bloggen delar hon stiltips och moodboards tillsammans med behind the scenes från jobb, pågående hemmaprojekt och trädgårdsdrömmar. Att uppnå en hållbar livsstil i samklang med en tilltalande estetik är det övergripande målet.
Annons

My personal wishlist

Ännu en önskelista från en som egentligen inte saknar något. Men som älskar listor. Önskelistor är dessutom så mycket roligare än fixa-listor.  Så här kommer en fixa-lista i önskelista format. 

&Traditions fantastiskt fina papperlampa Formakami JH3, design Jamie Hayon.

Annons

När julstjärnan åker ner kan vi sannerligen behöva lite mer ljus. Önskar mig den här, svävandes ovanför vårt soffbord.

Annons

Svarta bestick. Konstant på min önskelista. Men dessa hyfsat prisvärda bestick från Nicolas Vahé kan mycket väl bli våra nya vardagsbestick.

Vipps Laundry basket. Ser framför mig hur denna lyxiga tvättkorg skulle kunna bringa ordning i vår öppna klädkammare. 

Grå golv. Vi måsta göra något åt våra gulnande ekgolv. En rad alternativ har varit på tapeten. Gråbruna, vita… Men nu är jag närmast besatt vid tanken på att uppnå en snygg gråton. (likt golven på Melo-bilderna. Ask och grått är verkligen en ljuvlig kombo och bordet står redan högst upp på drömskelistan…)

Elephant skin. Det går framåt i vårt Attefallshus. Sakta men säkert. Snart är det dags för målning. I allrum, hall och sovloft blir det en kalkfärg i en vit nyans medan badrummet ska målas i grått. Pure & Originals Elephant skin. Fortsättning följer förhoppningsvis inom kort…

Annons

 

Dela på:
Laddar
https://stilinspiration.residencemagazine.se/the-marble-kitchen/