Pella Hedeby
Jag jobbar som inredare och stylist med såväl kommersiella uppdrag som hemmiljö. På bloggen delar hon stiltips och moodboards tillsammans med behind the scenes från jobb, pågående hemmaprojekt och trädgårdsdrömmar. Att uppnå en hållbar livsstil i samklang med en tilltalande estetik är det övergripande målet.
Annons

Monday mood

Inspirationen och blogginläggen sprutar ur mig för tillfället. Jag har till viss del en lugn helg att tacka för det och tillika en inspirerande vecka förstås. Men som vanligt när jag får ett sådant flow och jobbar på av bara farten så måste jag påminna mig om att stanna upp och reflektera.

Annons

Hur var det nu? Vad var viktigt. Egentligen?

Stilmässigt så hamnar jag här: I det oändligt vackra, tidlösa och exklusivt utvalda. Fin måndag!

Annons

 

Inspirational images 1 The Row, pre fall 2018 via Odem Atelier, 2 Words via @slow_emotions_project by Anna Lenskog Belfrage, 3 J39 chair/ Noden, 4 Giant Vessel by Ann Jansson at Odem Atelier, 5 Textiles photo Marieke Verdenius/ The Loft

 

2 kommentarer till “Monday mood”

  1. Ninagronstadning.se skriver: 18 februari, 2020

    Riktigt smakfullt!


Dela på:
Laddar
https://stilinspiration.residencemagazine.se/light-filled-workdays/