Pella Hedeby
Jag jobbar som inredare och stylist med såväl kommersiella uppdrag som hemmiljö. På bloggen delar hon stiltips och moodboards tillsammans med behind the scenes från jobb, pågående hemmaprojekt och trädgårdsdrömmar. Att uppnå en hållbar livsstil i samklang med en tilltalande estetik är det övergripande målet.
Annons

Light filled workdays

Hampamatta från Roots Living och träpall från Noorstad
Söndagssummering av veckan som gått och det här hade kunnat bli ett oändligt långt inlägg. Mobilen är överfull med bilder där ljuset dansar runt i huset som jag inredde för fotografering tidigare i veckan.

Annons

Men, då jag vet att de riktiga bilderna långt överträffar det jag lyckades fånga mede mobilen så ska jag ge mig till tåls och inte visa mer än dessa sneakpeeks. Jag delar dem som ljusterapi och uppmärksammar några av detaljerna och texturerna som får mitt hjärta att slå lite extra hårt.
Knoppbrädan. Världens enklaste och kanske bästa förvaring. Överblickbart och du får samtidigt ett fint blickfång i rummet.

Under Furniture Fair höll jag en föreläsning där jag delade min stilinspiration och då var just detta något jag återkom till. Att se dagsljuset och ljusspelet under dagen och över året som en del av dekoren. Att lämna ytor fria och undvika detaljer som skriker efter uppmärksamhet för att frigöra sinnet och bli mer mottaglig. Mottaglig för de där vardagsnära detaljerna som blir till hemmets finaste blickfång. Det här huset har dessutom en inbyggd själ utöver det vanliga som gör det så trivsamt på ett stillsamt, nästan meditativt vis och jag har försökt följa upp känslan med en inredning som inbjuder till just lugn och stillhet.
Zabuton och bolster från Ann Ringstrands kollektion för Yogiraj, som även har matta, filt och klossar.

Annons

Genomblickar och ljusspel på vackra träväggar. Jag föreställer mig att jag flyttar in på riktigt när jag är här.
Man skulle nästan kunna tro att detta stillsamma och nedtonade uttryck påverkar energinivåerna negativt. Men det är helt tvärtom. Här fyller man på med inspiration och alla sinnen får sitt.
Och för den som är intresserad av en inspirationsdos så vill jag passa på att berätta att jag har blivit inbjuden att hålla den första träffen för nystartade Instaverket i just det här huset. Ser så fram emot det! Det där med riktiga möten och verkliga samtal istället för att ta in allt via en skärm känns verkligen så rätt. En utveckling som vi är många som längtat efter. För den som är intresserad så kan du läsa mer om deras vision, hitta länk för anmälan och ta del av deras program för kommande inspiratörer här.
Att inreda ett hörn där solen kan leta sig in. Tänk dig att sitta här en vinterdag, uppkrupen i soffhörnet invirad i ett fluffigt duntäcke. Njut. Täcket är min favorit som premiärvisades på Formex – Återfött duntäcke från Reborn in Color. Lika mysigt som det ser ut!
Önskar er en fin söndag! <3

Dela på:
Laddar
https://stilinspiration.residencemagazine.se/timless-classics-for-outdoor-living/