Pella Hedeby
Jag jobbar som inredare och stylist med såväl kommersiella uppdrag som hemmiljö. På bloggen delar hon stiltips och moodboards tillsammans med behind the scenes från jobb, pågående hemmaprojekt och trädgårdsdrömmar. Att uppnå en hållbar livsstil i samklang med en tilltalande estetik är det övergripande målet.
Annons

Inspired by – Björn Ceder

Annons

Soulfoul Minimalism at the SLOW office in Berling captured by Björn Ceder
Lördag morgon, sista dagen att ta del av utställningarna som pågår under Design Week och jag putsar på det sista i min presentation som jag ska hålla ute på mässan senare idag. Det är inte så lite pirrigt att ställa sig på scenen men när förfrågan kommer blir jag alltid lika glad och vet att jag kommer ut på andra sidan med välbehövliga egna inre reflektioner. Processen att göra en upplägg för en föreläsning, fundera över vad man har att säga och hur man vill förmedla just det är så nyttig. Och därtill tillfredsställande. Man får möjlighet att resonera med sig själv, formulera och strukturera sin vision. Presentationen med bilmaterialet i all ära – det ska tala för sig själv –  men här ges också en möjlighet att verkligen sätta ord på sina känslor och utveckla det man har att säga. Då är förstås det värsta som kan hända att man efter att ha lämnat scenen inser att man missade poängen, att man svävande iväg och inte uttryckte sig i klartext. Så detta inlägg får helt enkelt fungera som en ”back-up”. Ett inlägg som jag kan hänvisa till för att förtydliga vad det var jag avsåg att förmedla – läs önskar att jag hade sagt. Och jag viker mig ödmjukt för det faktum är att jag inte själv kunnat formulera mina tankar och sätta ord på min slutsats om var jag står på samma tydliga vis som Björn Ceder. Björn är fotograf och Creative director och förmedlar skönhet rent visuellt, men också så kloka tankar och reflektioner kring vår tid, stil och uttryck. En stor inspiratör.
Så jag lämnar över ordet till Björn. Läs här.
All images from this inspiring Instagram account @bjorn_ceder

Annons

Dela på:
Laddar
https://stilinspiration.residencemagazine.se/posture-x/